Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості у всьому світі.

Тіна Кароль дедалі частіше показує численним фанатам своє життя поза сценою, де вона – господиня свого великого будинку та городу, а також мати вже зовсім дорослого хлопця.

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

Так, у мережі з'явилася фотографія, де співачка показує свій розкішний урожай.

На тарілці в її руці можна помітити апетитну черешню, полуницю та дрібну суницю. При цьому Тіна Кароль на кадрі виглядала зовсім по-домашньому, без макіяжу та яскравих образів.

Популярні новини зараз
"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро Будемо сидіти не тільки без світла, але й без води – українцям погрожують жорсткішими обмеженнями Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Однак дещо все ж таки може привернути увагу її аудиторії, особливо чоловіків. Декольте зірки справді вражає, а посмішка на обличчі – заворожує.

Скріншот із Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль
Скріншот із Instagram, фан-сторінка Тіни Кароль

Шанувальники залишили безліч приємних коментарів на адресу Тіни Кароль, а також похвалили її за такий багатий урожай.

[quote author=""]"Це найсмачніші ягоди у світі. А знаєте чому, тому що виросли у Тіни в саду", "Домашня ягідка, видно відразу", "Гарна дама", - написали вони.

Нагадаємо, що напівоголена Тіна Кароль без спідньої білизни похвалилася спокусливими згинами.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе".

Також стало відомо, що Дан Балан зірвався через Тіну Кароль і розповів правду про "2 роки відносин": "Небезпечна для суспільства".