Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж Instagram та Tik-Tok Ганна Трінчер уже розповідала раніше своїм передплатникам, що не спілкується з батьком близько шести років, але не розкривала причин, чому так відбувається.

Виявляється, що дівчина має сильну образу свого батька, тому що він у дитинстві погано до неї ставився. Про це Ганна розповіла на своїй сторінки Instagram.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Співачка розповіла передплатникам, що коли вона була маленькою, тато тягав її за волосся, кричав на неї та постійно погрожував. Все це відбувалося, коли матері співачки не було вдома.

Чоловік зовсім не приділяв уваги її вихованню, а Трінчер, незважаючи на постійний тиск і фізичне насильство, намагалася зблизитися з батьком, хоча їй це так і не вдалося, адже він не йшов на контакт.

Популярні новини зараз
В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати "ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

"Він тягав мене за волосся... Кричав на мене... Погрожував зняти телевізор у моїй спальні і розбити його... У нього була неконтрольована агресія. Все це він робив, коли мами не було вдома. Він не займався моїм вихованням, а тільки казав: "Я тобі куплю іграшку, а ти мене слухайся, гаразд?" - розповіла співачка.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Вона додала, що батькові було байдуже її успіхи дівчини в дитинстві. Він не приходив підтримувати її на виступи.

Співачка розповідає, що таке ставлення батьків формує у майбутньому ставлення до себе, і через таке дитинство Ганна часто почувається непотрібною.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Але це не єдина проблема, з якою зіштовхнулася співачка через тяжке дитинство.

Вже у дорослому віці у стресових ситуаціях Анна впадає у відчай через невпевненість у собі, адже вважає що вона "занадто маленька" щоб впоратися з реальними проблемами.

Нагадаємо, що Ганна Трінчер знову потрапила у скандал: тусила у Молдові з одіозними блогерами.

Раніше ми повідомляли, що "Поліція відшпекала": колишній Тринчер Олександр Волошин у Польщі отримав величезний штраф.