Стрімінговий сервіс Netflix показав тизер власного реаліті-шоу "Гра в кальмара: Випробування", а також оголосив офіційну дату релізу.

Про це пише Colider.

У шоу "Squid Game: The Challenge ", як і в популярній дорімі, зіграють 456 учасників з усього світу. Netflix обіцяють порадувати фанатів поверненням ігор із серіалу "Гра в кальмара ", а також представити нові змагання.

Лише один переможець забере приз у 4,56 мільйона доларів США.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"І нехай реальна версія “Ігри в кальмари” ставить на кін життя, учасникам є, за що поборотися. 456 гравців змагатимуться за приз у 4,56 мільйона доларів, найбільший грошовий приз в історії телевізійних реаліті-шоу. Через серії ігор, кожен учасник досягне свого ліміту і постає перед питанням: як далеко він може зайти, щоб виграти? " - йдеться в описі трейлеру.

Зйомки шоу проходили у Великій Британії. До акторського складу приєднались відомі блогери та інфлюєнсери.

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Учасники зйомок скаржилися на сфальсифіковані змагання та жорстокі умови, у тому числі про нестачу їжі та холод на знімальних майданчиках.

Деякі учасники були впевнені, що грали масовку, оскільки в наступні етапи проходили популярні блогери та інфлюєнсери.

Що стосується загрози життю, то з'явилися повідомлення про те, що кільком гравцям була потрібна медична допомога після випробування, в якому вони опинилися на межі своїх можливостей в умовах низьких температур.

Нагадаємо, що другому сезону "Ігри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився".

Раніше ми повідомляли, що зірка хіта від Netflix "Ми всі мертві" змусив дівчат спітніти, граючи м'язами у спортзалі.

Також, "Гра в кальмара 2": Netflix офіційно анонсував продовження відомого серіалу