Більш ніж через рік після прем'єри першого сезону популярного серіалу "Гра у кальмара" стрімінгова платформа Netflix анонсувала про вихід другого сезону.

Новий сезон вийде під назвою Squid Game: The Challenge.(Гра в кальмара: Виклик)

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Про це було оголошено на фестивалі Netflix "Tudum: Глобальна фан-подія Netflix" у Сан-Паулу (Бразилія) в суботу 17 червня.

У тизері компанія показала що значна частина декорацій з популярного шоу Netflix 2021 року виглядає так само: яскраво-рожеві охоронці, сходи пастельних тонів, порожня кімната з рядами двоярусних ліжок, та культова перша гра "Червоне світло, зелене світло" з лялькою, яка вбиває кожного, хто рухається.

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як і очікувалося, до другого сезону повернуться лише ті, хто пережив фінал першого сезону "Гри в кальмара".

Цікаво, однак, що відео з другого сезону "Гри в кальмарів" вже підтверджує долю Чжун Хо. Можна згадати, що він був застрелений власним братом після того, як виявив нелегальну ігрову організацію.

Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube
Гра в кальмара 2 сезон. Фото кадр з Youtube

Це дозволяє припустити, що сюжетна лінія братів і надалі буде невід'ємною частиною загальної історії шоу. Можливо, 2 сезон "Гри в кальмари" навіть заглибиться в часи участі Ін Хо в "Грі в кальмари".

456 учасників змагаються за рекордний грошовий приз у розмірі $4,56 млн, а "покаранням" за програш буде повернення додому з порожніми руками.

Нагадаємо, що "Гра у кальмара" стала найбільшою телевізійною прем'єрою в історії Netflix. Вона вийшла в ефір у вересні 2021 року, і глядачі переглянули понад 1,65 мільярда годин за 28 днів.


Нагадаємо, що другому сезону "Ігри в кальмара" від Netflix бути: "Всесвіт тільки народився".

Раніше ми повідомляли, що зірка хіта від Netflix "Ми всі мертві" змусив дівчат спітніти, граючи м'язами у спортзалі.