28-річна актриса Ганна Кошмал отримала справжній удар у спину після того, як актори серіалу "Свати", яких вона вважала родиною, підтримали путінський режим та вбивства українців.

В інтерв'ю Аліні Доротюк дівчина зізналася, що знала, хто підтримає Україну, а хто ні, але й не збиралася когось просити висловити свою думку, бо гідну людину просити не треба.

Анна Кошмал, фото: Знай.ua
Анна Кошмал, фото: Знай.ua

На запитання Аліни Доротюк про те, чи відповість вона на дзвінок чи повідомлення акторів серіалу "Свати", які продемонстрували свою гниль, Кошмал відповідає жорстко:

"Нічого не хочу їм говорити. Ми всі живемо під одним небом і відповідатимемо за свої вчинки. Їм із цим жити, не мені. Власне, про що говорити? Нема про що".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Свати", фото: Instagram
"Свати", фото: Instagram

Кошмал навіть приписали "чорний список" для російських акторів, куди увійшов Федір Добронравов, про який вона радо розповіла.

"Це комедія. Тому що жодного чорного списку в мене немає. Це вигадали ЗМІ. Я жартувала навіть із цього приводу. Це придумана байка. Я не займаюся такими речами".

Нагадаємо, що зі скрізь "Сватів" Ганна Кошмал постраждала і залишилася з опіками голови та рук: "Все ще шукаю". Акторка вирішила поекспериментувати з новим пристроєм.

Раніше ми повідомляли, що Женька із серіалу "Свати" показала доросле заняття, якого соромилася: "Сьогодні я вирішила, що не соромлюся".

Також стало відомо, що алкоголічка Валюха зі "Сватів" обматерила Ганну Кошмал: "Була ж нормальною людиною, с*ка ти".