Лідер відомого гурту "Антитіла" Тарас Тополя став одним із тих, хто добровільно відклав своє життя, взяв до рук зброю та пішов на передову захищати рідну Україну.

Однак потім в інтерв'ю Славі Дьоміну він зізнався, що не хотів би зараз повернутися воювати і не хотів іти першого дня, але якщо Залужний скаже, то він піде.

Співак став гостем у студії проєкту "Як ти?", ведучим якого є Григорій Решетник та розповів дещо цікаве зі свого життя, яке круто зміцнило свій вектор після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Однією з тем була творчість під час війни. Тополі зізнався, що смерті побратимів не надто надихали до створення нових пісень.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли 4 прильоти, один з них - у твій двір, знесено паркан, просічено машину, а на сходах падає твій побратим, який також робив свою роботу на "передку"... У нього відірвано по коліно ногу, він кричить, захлинається від хрипу і втрачає свідомість, ти зупиняєш кров і під мінами його вивозиш ... Потім у тебе не заводиться машина, ти психуєш, а обстріл триває, то саме в таких ситуаціях, яка, до біса, творчість? Я абстрагуюся. рятувати життя.

Тарас Тополя. Фото скріншот з Youtube
Тарас Тополя. Фото скріншот з Youtube

Однак насамперед Тарас є музикантом. І він вважає, що його місія набагато ширша. Тому коли настала пропозиція від Ed Sheeran зробити пісню, він зрозумів, наскільки це важливо. Адже основна її функція, як і відеокліпу, – на емоційному рівні передати людям за кордоном те, що ми відчували тут.

"Емоція працює краще за інформацію. Ми тоді знаходилися в Бородянці серед руїн. Буча ще була частково окупована. Грає мінус треку Ed Sheeran, який вони вислали. Я сиджу, пишу лірику до нього, а навколо весь цей треш….".

Нагадаємо, що фронтмен гурту "Антитела" розповів чи планує знову стати на захист України: "Є розуміння, що країна має вистояти".

Раніше ми повідомляли, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про таємну розмову із Зеленським: "Дійсно все на межі".