Ксенія Мішина — 34-річна відома українська актриса, яку ви можете знати за серіалом "Кріпосна" або за першим сезоном романтичного шоу "Холостячка".

Тоді, як хтось із вас може пам'ятати, наприкінці вона обрала Олександра Еллерта — проте їхні стосунки тривали зовсім небагато. Тепер чоловік живе у США, а Ксенія постійно потрапляє у різні скандальні ситуації. Зокрема, це пов'язано з публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Нещодавно Ксенія виклала кілька знімків з Одеси. Там вона постала з собачкою та з усмішкою на обличчі. Останній кадр більш загадковий та задумливий. Українці навіть порівняли Мішину з Анджеліною Джолі.

"Кохання до Одеси невиліковне", - заявляє Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наразі актриса виставила у Stories знімок, позуючи разом зі своєю колегою Катериною Олос — стендап-актрисою та учасницею "Ліги Сміху". Багато хто міг цього не чекати, але Ксенія залізла на неї і висунула язик. Тоді як дівчина просто стояла, в короткій зеленій сукні і дивилася на неї.

"Катерина працює з вагою", - пожартувала Мішина.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мишина, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "гаряча школярка" Ксенія Мішина приховала стрункі ніжки під короткою спідницею: "Треба відгодовувати з ложечки"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Мішина розлютила матусь, прийшовши до сина до школи в напівголому вигляді: "Ви забули переодягтися?"

Знай.ua писав, колишньої Ксенії Мішиної Еллерт не на жарт розлютив українців: "Принизливо і гидко ..."