Зрадниця Ані Лорак, яка залишилась заробляти криваві рублі в росії та ігнорує геноцид українського народу знайшла як перекривати свої мізерні заробітки через санкції та прийняла участь у одному із шоу на пропагандистському ТВ.

Вона стала однією з членів журі дитячого шоу талантів "Ти супер", в якому беруть участь діти-сироти.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Її участь у цьому шоу виглядає дуже цинічно, адже пригадаймо скільки діток було примусово вивезено на територію росії, які маючи свою родину, тепер вважаються там сиротами.

Тепер зрозуміло що пропагандисти будуть використовувати дітей у своїх брудних цілях та транслювати на своїх екранах про те, як вони допомагають бідним українцям, які залишились без батьків.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Здається зрадниця не розуміє базові поняття етики та моралі, адже вже другий ефір поспіль з'являється у відвертому вбранні у прямому ефірі.

Лорак з'явилась на талант-шоу в чорному короткому топі і спідниці.

Ані Лорак. Фото скріншот Instagram
Ані Лорак. Фото скріншот Instagram

Топ оголює її плечі та живіт, який вона прикрасила ланцюгами зі стразами. На голову вона зрадниця вдягла блискучу пов'язку. Вульгарності їй здалося мало, тож вона ще доповнила цей образ масивними сережками та яскравим макіяжем.

Варто додати, що Лорак закрила коментарі до публікації, адже розуміє що на неї посипеться хвиля невдоволення через таку зухвалу поведінку.

Нагадаємо, зрадниця Ані Лорак показала себе "після всього" в обіймах нового "коханого": "Лисий, не псуй собі ауру" .

Раніше повідомлялося, "Дякую за борт": на безпілотниках, які атакували Євпаторію знайшли послання від Ані Лорак

Також, поки Ані Лорак "рятує дітей" від імені Путіна, її колишній Мурат одружився з 26-річною Лілією Реус: весілля було з розмахом .