Комік Юрій Великий не перестає тішити українців у соціальній мережі. Останнім часом він пародіював багатьох російських політиків, військових та пропагандистів.

Відео Юрій Великий розмістив на своєму Instagram , де за його творчістю стежать 89 тисяч передплатників. Якось пародист вирішив посміятися над Соловйовим, що з'явився в ефірі з побитою пикою.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

"Тут деякі лиходії насміхаються, що нібито мені начистили пику. Ну по-перше, краще вже я буду з начищеною пикою, ніж з брудним обличчям" , - заявив пародист. Він посміявся з того, як соловйов пояснив би свої синці, вказавши, що це не хтось, а він сам себе "відмудохав".

Чи може я просто бабусю через дорогу перекладав, а її дідусеві це не сподобалося. = - передбачає

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

"Може, - каже пародист, - Соловйов був на рибалці і спіймав ісполинського карася, а він своїм хвостяром лящів понадавав".

Великий також пожартував з того, як пропагандист промиває мізки росіянам і пилососить своїми губами їхню свідомість.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

У коментарях подякували пародисту за роботу, і подякували за гарний настрій.

"Смішно до сліз", "Незрівнянна творчість", "Ви як завжди класно граєте", "Хоча копія, хоч оригінал однаково гидко", "я чекала пародію його з синцем, Юрію, ви ймовірно телепат, дякую, йду ще раз сміятися" – пишуть шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо про "Привіт" від конотопських відьом: Юрій Великий розсмішив пародією на Олафа Шольца після інциденту на пробіжці.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Великий спародіював Шойгу, Лукашенка та путіна, які розкрили правду про Пригожин.