Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів, що не змінив би своє життя ні на яке інше.

В своєму Instagram, де на артиста підписано 27,8 тисячі шанувальників, Валерій Жидков, як і раніше, публікує невеликі цитати, які оформлюються у вигляді посту.

Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook
Валерій Жидков. Фото: скриншот Facebook

Якось Валерій написав:

У цікавий час живемо. Було б у мене ще одне життя - я б його ще не використав... - написав Жидков.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Раніше Валерій Жидков розповідав, що нудьгує за дружиною та дітьми, які виїхали за кордон. А також заявив, що окупанти увірвалися до його будинку і обікрали його, забравши фотоапарат, гітару та навіть кросівки.

У коментарях підтримали думку Валерія та висловили свої з цього приводу:

"Це точно", "Так тримати, Валеро!", "Просто блискуче Не варто життя недооцінювати. Інакше страшно жити", "Повернення за гарантією, схоже, теж не використовувати", "Дійсно цікаві часи! - продовжується переосмислення цінностей", " А нас ніхто не питає, від нас нічого не залежить" , – написали у коментарях шанувальники гумориста.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Валерій Жидков із "Квартал 95" розповів про сором росіян: "путіну сподобалося в цій ролі бути". Друг Володимира Зеленського впевнений, що те, що зараз відбувається в Україні, – це для них навіть не війна, а такий розвиток сюжету.

Раніше ми повідомляли, що Тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".

Також стало відомо, що автор студії "Квартал 95" Валерій Жидков розповів про свій біль у душі: "Хто треба, той почує".