Сергій Бабкін – відомий український музикант, який з початку повномасштабного вторгнення частенько ставав предметом хейту українців.

Тепер він випустив провокативну пісню "Зрада", де ймовірно звинувачує українців у критиці один одного. В її рядках висміюються зауваження українців до артиста.

Сергій Бабкін. Фото: Instagram
Сергій Бабкін. Фото: Instagram

Сам Бабкін знаходиться за кордоном і повертатися не планує. Він з початку повномасштабного вторгнення знаходиться у Німеччині і повертатися звідти не збирається. Він не бачить в цьому сенсу. Через це він не одноразово потрапляв на хвилю невдоволення суспільства. Та і сам частенько співпрацював з росіянами. Аудиторія припустила, що трек випустили, щоб відповісти своїм критикам.

У самій пісні співак висміює людей за критику російської мови, за перегляди і прослуховування музики росіян, за відсутність чіткої позиції стосовно війни. До слова українські зірки часто фігурували у подібних скандалах, певно відсилка була саме на це.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Деякі слухачі оцінили цей трек, та назвали його справедливим та правильним. А більшість оцінили цей трек як безглузде виправдання своїх помилок. У коментарях його звинуватили у нечіткій позиції та принизливому ставленні до своїх співвітчизників.

Коментарі під піснею. Фото: скрін Ютуб

Однак для самого артиста, коментарі критиків ні до чого, він виставляє до себе в історії тільки схвальні. Один з них звучить навіть так : "Якби всі були як Бабкін, то і війни не було б". Але чудово думати так, сидячи за кордоном і висміюючи серйозні проблеми. До речі, пісня видалена з соціальних мереж, які є популярними. Не виключено, що причиною стали численні скарги слухачів.

Історія Сергія Бабкіна. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, портал Знай інформував, квитки Сергія Бабкіна за кордоном продає російська компанія

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Кіно, яке дало мені сили": Алан Бадоєв показав новий тизер документального фільму про війну

Також, наш портал інформував, чоловіка Анни Трінчер Волошина закрили у "мавпятнику": дали тільки 15 хвилин