Сальма Хайєк - всесвітньо відома мексикано-американська актриса, яка отримала свою популярність за ролі у фільмах "Від заходу сонця до світанку", "Фріда", "Бандитки", "Однокласники" і так далі.

Зараз на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 26 мільйонів людей, 57-річна знаменитість виставила лише один знімок, який ніхто не зміг залишити без уваги.

Сальма Хайєк, кадр із церемонії нагородження
Сальма Хайєк, кадр із церемонії нагородження

На фотографії Сальма постала сама, відпочиваючи під час морської прогулянки на яхті, у купальнику та пляжному рушнику.

"Що не так з недільним блюзом?", - Запитує актриса в публікації.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Частина уваги приділена, звичайно, зовнішньому вигляду красуні — чорному бікіні з білим орнаментом та її пишному бюсту. Волосся розпущене, на шиї видно золоті ланцюжки, макіяжу на обличчі, зі зрозумілих причин, не спостерігається. Бо жінка могла скупитися.

Сальма Хайек, фото: Instagram
Сальма Хайек, фото: Instagram

"Все ще найкрасивіша з усіх, хто будь-коли існував", "Хочу нагадати, що синій колір символізує впевненість і спокій. Тому в моменти сумнівів не забувайте зберігати спокій і довіряти собі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Термінатор" Арнольд Шварценеггер ліг під ніж хірурга - операція на серці могла закінчитися плачевно

Як повідомляв "Знай.uа", Росс із серіалу "Друзі" роздягся заради Рейчел у реальному житті, Еністон яскраво помстилася Швіммеру: "Ти крадеш"

Знай.ua писав, "Капітан Америка" Кріс Еванс вперше одружився за свої 42 роки - молоденьку красуню прийняли всі