"Голубці світу" Ані Лорак "перекривають кисень" на росії, де вона намагається утримати своє хитке становище та заробляти криваві рублі. Співачки масово скасовують концерти, а також виганяють із телебачення.

Щоб пояснити свою позицію, Лорак написала великий пост в Instagram, адресований шанувальникам з росії. У ньому артистка зізналася, що "за покликом серця" допомагає українським біженцям та дітям-сиротам, а ось через кількість брехливої ​​інформації - в повному шоці.

"Останнім часом жахаюся кількістю брехливої ​​інформації про себе. Ще в 2008 році я отримала багато любові та визнання від простих людей в Росії. За покликом серця я допомагаю дітям-сиротам, оскільки сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили дах над головою", - написала вона.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Під "брехливою інформацією" Ані Лорак має на увазі те, що вона активно допомагає ЗСУ та Україні загалом, у чому її підозрюють озлоблені росіяни. За це її також звинувачують у зраді, тому масово зривають концерти та намагаються скасувати будь-яку діяльність у росії.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Співачка заперечує військову допомогу Україні, але всі знають правду. Її важка робота у тилу ворога - безцінна.

"Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодну військову допомогу, тому що це суперечить усьому тому, у що я вірю. Я співачка, а не політик. І я щиро вірю, що тільки любов і музика здатні об'єднати нас у світі", - заявила Ані Лорак.

Скріншот із Instagram, Ані Лорак
Скріншот із Instagram, Ані Лорак

За фактом росіяни вірять, що Кароліна – щира патріотка України, а багато українців дякують їй за надану допомогу, адже саме ті дрони, підписані від імені "фонду помсти" артистки, атакували москву 30 травня.

Дрони від фонду Лорак, скріншот
Дрони від фонду Лорак, скріншот

Нагадаємо, "Захоплююсь Зеленським і мрію, щоб закінчилася війна": Лайма Вайкуле відверто розповіла всі потаємні думки

Раніше ми писали, що Таїсія Повалій, позбавлена ​​Народної артистки України, знайшла собі "будинок" на Кавказі: для "ЛНР" вже не киянка

Як повідомляв Знай.ua, новий бойфренд Ані Лорак показав, яка зрадниця в ліжку