Зірка кіноселену Marvel, "Капітан Америка" Кріс Еванс одружився минулими вихідними, про що повідомляє Page Six.

Його дружиною стала Альба Баптіста — 26-річна португальська актриса, кар'єра якої не має безліч успішних та всіма відомих проектів. Весільний процес відбувся у Массачусетсі, в їхньому будинку в районі Бостона. При цьому все, що там відбувалося, було "суворо засекречено", гостям навіть довелося підписати угоду про нерозголошення, телефони були відібрані.

Кріс Еванс з коханою, фото: Instagram
Кріс Еванс з коханою, фото: Instagram

Різниця між ними – цілих 16 років. На урочистому заході були присутні найближчі родичі та друзі. Звичайно ж, Кріс Еванс не міг не запросити Роберта Дауні-молодшого, Кріса Хемсворта, Джеремі Реннера. Щодо інших зірок, які брали участь із "Капітаном Америкою" у зйомках Marvel — не повідомляється.

Чутки про їхній роман почалися ще в листопаді 2022 року, тоді повідомлялося, що на той момент вони вже зустрічалися понад рік.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Вони закохані, і Кріс ніколи не був щасливий", - заявив один з інсайдерів, зазначивши, що ці відносини "серйозні".

Кріс Еванс з коханою, фото: Instagram
Кріс Еванс з коханою, фото: Instagram

Хоча офіційно Кріс Еванс і не заявляв якийсь час про їхні стосунки, в інтернеті він усі можливі способи демонстрував, наскільки дівчина йому дорога. Він коментує її публікації, а зі знімків папараці видно, як їм весело вдвох.

Нагадаємо, фанатам Marvel показали моторошну аварію Джеремі Реннера: світ мало не втратив Клінта Бартона з "Месників"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Месників" Гвінет Пелтроу запрошує незнайомців на ніч: "Ми знайдемо зв'язок"

Знай.ua писав, зірка Marvel Кріс Хемсворт не в захваті після дебюту своєї дочки в "Тор: Кохання і грім": "Ти багато що упускаєш"