Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, з самого початку повномасштабного вторгнення підтримувала бійців і робить це зараз. Артистка нагадала про те, як важливо цінувати наших захисників та правильно себе із ними поводитись.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube
Даша Астаф'єва. Фото скріншот з Youtube

Даша з початку війни закинула мікрофон та почала готувати для ТРО Києва із самого ранку до пізньої ночі. Після того, як окупанти відступили від столиці, дівчина не припинила спілкуватися із бійцями та всіляко допомагати їм. Вона збирає на авто, амуніцію та зброю для військових.

Нещодавно артистка поділилась думками про те, як військові змінили її життя та сприйняття світу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

"Коли я почала товаришувати з воїнами, то відкрила для себе якийсь зовсім новий вид людських стосунків. Лише спілкуючись із військовими, я відкрила приховані глибини емпатії. Ти відчуваєш величезну вдячність, бачиш ті збентежені очі, які вони опускають зі словами: "Даш, ти що. Це ж наша робота". Ти радієш кожній зібраній банці як скажений, тому що знаєш, що ці гроші допоможуть реальним людям, яких ти обіймала, від яких чекаєш повідомлення — "Живий". Ти дослухаєшся до кожної поради, намагаєшся вхопити кожне слово, бо досвідом із тобою ділиться квіт нації — найкращі люди сучасної України, які пишуть історію"- поділилась співачка.

Дівчина закликала своїх підписників не соромитись дивитись прямо в очі військовим при зустрічі та проявляти свою емпатію, так, як вони це відчувають.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

"Не бійтеся цих ніжних проявів. Нормально відчувати біля військових дивний мікс емоцій. У всіх своя історія. Комусь хочеться заплакати, обійняти воїна, бо він втратив близького на фронті. Хтось відчуває провину й хоче попросити вибачення. Іншому важливо стати другом військового, якого він майже не знає. Когось тягне просто нагодувати хлопців чи подарувати амулет. Усі емоційні "оголення" нормальні.
Але не відводьте очей. Спробуйте відкритися — у вас там така безодня емпатії, от побачите" - додає Даша.

Нагадаємо, Дашу Астаф'єву застукали на колінах у карпатському лісі: по капелюху поплескала

Як повідомляв "Знай.uа", "Я плачу щодня": Даша Астаф'єва розповіла, яке лихо принесли її родині російські окупанти

Знай.ua писав, його величність, літній тонік: Даша Астаф'єва поділилася рецептом освіжаючого напою з квітів