Популярна українська акторка активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій.

Вона спілкується зі своїми підписниками, в соціальній мережі за її акаунтом стежать 752 тисячі осіб.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати". Варто зазначити, що попри те, що в ньому знімались переважно російські актори, продюсер та режисер серіалу з України. з почату повномасштабного вторгнення Анна не спілкується з колегами по серіалу, які живуть в росії.

Як відомо, під час війни зірка лишається в Україні та підтримує, як може, українців, які постраждали від війни.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina
Анна Кошмал. Фото: instagram.com/smorkovkina

А одного разу в сторіс вона розповіла, що освіжила своє волосся та їй захотілося чогось новенького, проте підстригти волосся та зробити каре, Анна не готова. Тому вона вирішила поекспериментувати з новим пристроєм для завивання волосся й написала:

"Все ще шукаю найпростіший спосіб для ідеальної швидкої укладки. Сьогодні тестую перший стайлер"

Також вона відмітила, що новий пристрій не пече пальці, Анна зауважила, що невже, що у неї руки більше не опечені. А також їй вистачило 11 хвилин для укладки, при цьому акторка ще 1 хвилини його клацала.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Женька із серіалу "Свати" показала доросле заняття, якого соромилася: "Сьогодні я вирішила, що не соромлюся".

Раніше ми повідомляли, що алкоголічка Валюха зі "Сватів" обматерила Ганну Кошмал: "Була ж нормальною людиною, с*ка ти".