Актор серіалу "Друзі" Девід Швіммер у середу викликав у передплатників істерику після того, як висміяв свою партнерку фільму Дженніфер Еністон, відтворивши її сексуальний знімок у душі в соцмережі.

Дану публікацію Девід Швіммер розмістив у своєму аканті у Instagram.

Еністон і Швіммер, фото з джерел
Еністон і Швіммер, фото з джерел

Два суперзіркові актори зіграли на екрані коханців Росса та Рейчел у серіалі 90-х "Друзі". Якось Дженніфер знялася в Instagram для дуже відвертого знімку в душі.

Вона підписала фото: "Щось насувається, 9.8.22".

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Після цього Девід "помстився", опублікувавши фотографію в тій же позі, весь намилений у душі, але це не справило такого ж ефекту.

У підписі до своєї версії фотографії він написав: "@jenniferaniston - сподіваюся, рушник??"

Дженніфер прокоментувала знімок: "Швім!? Намагаєшся вкрасти мій вітер!?"

Варто зазначити, що в серіалі "Друзі" героїня Еністон читала книгу про богинь-жінок, в якій розповідалося, як чоловіки та інші "Богіні" крадуть у них вітер. На цьому будувалася ціла серія одного із сезонів.

Дженіфер Еністон, фото: instagram.com/jenniferaniston
Дженіфер Еністон, фото: instagram.com/jenniferaniston

Шанувальникам сподобалася взаємодія між двома зірками "Друзів", і вони перейшли в розділ коментарів, щоб згадати всі моменти серіальної парочки.

Один сказав: "Він твій лобстер" з емодзі у вигляді серця.

Інший сказав: "Друзі, у вас ще не перерва?"

А третій написав: "Я живу заради цих взаємодій".

Нагадаємо, що через 29 років: як виглядають зараз актори серіалу "Друзі".