Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) активно допомагає рідній країні у війні з окупантами, але не забуває про шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 240 тисяч людей.

Камалія показала аудиторії зворушливий момент із їхнього сімейного життя, коли вона проводжала двох доньок на навчання, до Лондона. Їх супроводжував її колишній чоловік Мохаммад Захур, з яким вона навіть після розриву зберігає теплі стосунки.

По обличчю артистки помітно, як їй боляче відпускати Арабеллу та Мірабеллу, про що вона зізналася у підписі до публікації.

Камалія з дітьми, кадр з відео
Камалія з дітьми, кадр з відео

Втім, співачка сподівається, що зможе побачитися з дівчатами у Києві на наступних канікулах.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Дуже було боляче 😖💔 розлучатися! Провела своїх діточок в Лондон. Сподіваюсь, що на наступних канікулах зустріну їх знову в Києві 🙏", - написала вона.

Між користувачами мережі розгорілася невелика суперечка. Одні вважають, що Камалії не варто було б "кидати" дітей, а інші зазначають, що дівчаток може доглянути і батько Захур. Також фанати співачки помітили, який сильний смуток її переповнює.

Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/

Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/
Коментарі - instagram.com/kamaliyaofficial/

Раніше ми писали про те, що Камалія згадала, як закохала Захура аж 20 років тому - навіть роздягатися не довелося

Як повідомляв Знай.ua, Камалія опинилася в лікарні через серйозну травму: "Не хотіла ділитися новинами, соромилася"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія після розриву із Захуром засвітилася з іншим пакистанським багатієм: "Шикарні жінки завжди цінуються"