Українська співачка Христина Соловій, яка стала дуже популярною після участі у проекті "Голос Країни", показала, де бере сили, щоб творити під час війни.

В своєму Instagram Христина показала кілька кадрів із відпочинком у Карпатах. У своєму повідомленні, коментуючи розслаблені фотографії, зірка зазначила, що тішать новини і вона тримає кулачки за ЗСУ.

Христина Соловій, фото: Знай.ua
Христина Соловій, фото: Знай.ua

Три дні в Карпатах - силу-силенну дають. І у Херсоні ЗСУ гарно палять мости і, самі знаєте кого, б'ють. Повертаюся до справ натхненна та непереможна) Захищаємо Україну на своєму фронті кожен - написала Христина.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На фото дівчина позувала лежачи на траві, у коротеньких шортиках та напівпрозорій сорочці. Видно, що дівчина справді відпочиває, спостерігаючи красу та дивовижність природи.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

У коментарях підтримали співачку, і поділилися своїми емоціями щодо Карпат, книг (бо Христина серед іншого постила книгу, яку читала) та пейзажів.

"Клас, я теж учора була в Карпатах", "Я мрію як ми, поїдемо до Криму", "Ти кумедна", "Найкраща", "вечірня красуня, дорога дівчина", - написали у коментарях .

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Сергій Жадан розповів про не "тільки робочі відносини" з Христиною Соловій.

Раніше ми повідомляли, що таємне кохання Жадана Христина Соловій розповіла, хто врятував її: "Які ж ви тупі".

Також стало відомо, що таємна суджена Жадана Христина Соловій розповіла про останній подих: "Будуть люди, які не захочуть".