Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга розповів цікаву історію, яка з ним та його командою "Культурного десанту" трапилася у прифронтовій Дружківці.

Про це він розповів в інтерв'ю на YouTube-каналі "Ґрунт".

Коля Сєрга. Фото: Youtube
Коля Сєрга. Фото: Youtube

Артист на початку повномасштабного вторгнення організував "Культурний десант", в рамках якого українські музиканти їздять на прифронтові території з невеличкими концертами та морально підтримують військових.

Під час одного і таких виступів для військових він зіштовхнувся із проросійськи налаштованою бабусею.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Коля Сєрга. Фото Instagram
Коля Сєрга. Фото Instagram

Артист вчергове співав коломийки, якими насміхається із окупантів, як на нього накинулася літня жінка, яка проходила поруч.

Вона заявила музиканту про те, що Дружківка це не Україна, і послала його назад на Батьківщину.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"Из-за вас одни проблемы. Е***ые американцы вас купили. Я їй кажу: "Так ви ж самі матюкаєтесь". Вона відповідає: "Это я у вас научилась. Н*цисты, валите в свою Украину. Здесь вам не Украина". Я розумію, що конфліктна ситуація. Я кажу: "Слухайте, в мене для вас є подарунок – афробандерівець Мирослав Кувалдін", – розповідає Сєрга.

Співак нігерійського походження Мирослав Кувалдін, який виступає в команді "Культурного десанту" не зміг втриматись та не потролити ватну бабусю влучним жартом, після якого літня жінка не змогла нічого відповісти.

Мирослав Кувалдін. Фото скріншот: Youtube
Мирослав Кувалдін. Фото скріншот: Youtube

"У нього є фірмовий жарт, який "добив" цю бабусю. Він каже: "Слухайте, мене звати Мирослав Джонович Кувалдін. У мене мама – москалька. І це єдина порядна москалька, яку я знаю. А батько в мене з Нігерії. Як мені приємно думати, що для мого народження 50 років тому, негри ї*али москалів", – розповідає про жарт друга музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Боюсь згадувати": Андрій Бедняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.

Також наш портал інформував, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута: "Радіє тому, що відбувається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Танька та Володька" Тарас Стадницький розповів, як дружина забороняла йому кидати пити: "Хочеться і треба занапастити".