Ксенія Мішина — відома і досить скандальна українська актриса, яку багато хто може знати за роллю Лідії Шефер у серіалі "Кріпосна" та за участю в романтичному шоу "Холостячка".

1 вересня - початок нового навчального року, всі діти повертаються до шкіл, за парти, щоб "гризти граніт науки". Її синочок не виняток, тому Ксенія відвела його на "Перший дзвінок" і отримала шквал критики через вбрання, яке вона підібрала.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Платон навчається у приватній творчій міжнародній школі у столиці, на шкільній лінійці хлопчик постав у джинсах та у білій футболці, не вбираючись у класичний костюм.

"Темні часи породжують сильних людей. Сильні люди народжують світлі часи", - заявляє Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

А ось актриса вирішила, що іноді можна поекспериментувати. Жінка прийшла до сина на свято у напівголому вигляді. Сміливе вбрання складається з штанів та топу з довгими рукавами та голим животом. Цей момент і спричинив суперечки серед користувачів у коментарях.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Невже мама з голим животом пішла на 1 вересня до школи?", "Є правила етикету, правила дрес-коду, які повинні дотримуватися в певних місцях і в певний час", "Взагалі-то в школах є дрес-код. Десь детально прописаний десь умовний. Ви ніби забули переодягнутися після спортзалу чи щось на кшталт того. А що було б, якби вчителі так ходили до школи?", "Кому ви демонструєте живіт? Школярам? Чому не одягли вишиванку?", - пишуть користувачі у коментарях.

Ксенія Мишина, скріншот: Instagram Stories
Ксенія Мишина, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" та "Холостячки" Ксенія Мішина дозволила собі відпочити з красенем: "У якесь гарне місце"

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина розповіла про усиновлення дитини з дитбудинку: Платон вже готовий бути старшим братом

Знай.ua писав, переможець "Холостячки" Еллерт хоче забути все про кохання з Мишиною: "Великий шрам подарувала"