Тіна Кароль сьогодні дуже активно висловлює свою позицію щодо війни, українських виконавців, які "притихли" в Росії та інших важливих питань.

Чи так завжди було? У Мережі з'явилося відео з інтерв'ю у Казахстані, яке Тіна давала влітку 2021 року. Ведуча там запитала у народної улюблениці України, чи вона є соціально активним виконавцем, якого турбують проблеми суспільства.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Виконавиця переконана, що публічна особа не може бути не соціально-активною.

"Ми не про моду. Ти ведеш за собою людей. Загалом потрібно фільтрувати спілкування. Це і є інтелект, грамотність мови. Не все ж таки підряд нести", - переконана Тетяна Ліберман (справжнє ім'я співачки).

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На запитання про те, чи може вона щось "вкинути" в медіа-простір заради тимчасового та швидкого хайпа Тіна одразу відповіла, що навіть не розуміє, про що йдеться і вона таким не займається.

Ведуча потім порушила питання і про фізичну форму Тіни Кароль, адже розтяжка співачки в її кліпах вразила дівчину.

"Нічого там немає. Ми просто готуємось до перфомансів, кліпів і я сконцентрована це зробити. Є концепт і його треба виконати"

У коментарях деякі не оцінили слова Тіни, назвавши їх безладними. Кароль навіть тицьнули в те, що вона не вміє спілкуватися.

"Яка краснономовна! Двох слів не зв'язує, пипець!" , - написала якась Світлана Новікова.

Нагадаємо, що пісню Тіни Кароль про Україну номіновано на "Греммі".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль, у річницю смерті Євгена Огіра, показала, наскільки син на нього схожий: "Доля...".

Також стало відомо, що Тіна Кароль ще у 2014 році вимовила слова, які зараз розбивають серця українкам: "Щось неймовірне".