Роман Білик - соліст гурту “Звєрі”, на початку повномасштабного вторгнення активно виступав проти війни та закликав до миру.

Також, попри відміни концертів він підтримував Україну у своїх соціальних мережах. Але, щось пішло не так і артист швидко “перевзувся” і став на сторону Росії. Попри теперішню підтримку режиму, артист любить відпочивати за кордоном і має віллу на Канарських островах. Про це повідомили місцеві ЗМІ, соратники Олексія Навального.

Пост про Романа Білик. Фото: скріншот

Зовсім недавно він приїхав підтримати російських військових на Донбас. Там він заспівав їм декілька своїх пісень, а також спостерігав за пуском снаряду. Цей неочікуваний вчинок викликав неабияку хвилю хейту та почав обростати новими скандалами. Деякі фани відверто розчарувалися у співакові.

Рома Звір приїхав розважати окупантів ДНР. Фото скріншот Youtube
Рома Звір приїхав розважати окупантів ДНР. Фото скріншот Youtube

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після підтримки військових він ризикує потрапити під санкції Європейського Союзу і залишитися без своєї нерухомості у Європі.

Журналісти відмітили, що артист, який пропагує путінські наративи та несе їх у маси не має права на відпочинок у цивілізованій Європі. Розслідувачі - опозиціонери і вже відправили пропозицію про включення Романа Білика у санкційні списки.

Після 24 лютого на сторінці соліста гурту з'явився антивоєнний пост. Але зовсім нещодавно неочікувано він приїхав на Донбас та підтримав тим самим путінський режим. Ймовірно, безслідно це не пройде, адже відвертим путіністам потрібно відпочивати лише у своїй країні.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, путініста Філіпа Кіркорова прямо на сцені відшльопав молоденький шанувальник: після викриття Паніна вже не приховує

Раніше портал Знай інформував, Андрій Хливнюк потролив зрадника Рому Звєря, який проміняв совість на криваві рублі

Також, наш портал повідомляв, "Рома не звір, а посібник терористів": Роман Білик обрав криваві рублі замість совісті та поїхав розважати окупантів "ДНР"