Тіна Кароль може отримати престижну нагороду за пісню, яку для неї написала Дайан Уоррен - відома у всьому світі своїми хітами.

Кароль розповіла в ефірі телеканалу, що цю пісню виставили відразу у трьох номінаціях. Окрім цього вона зазначила, що її симфонічний оркестр теж номінований на "Гремі", тож побачимо, у якій номінації буде визнання.

За словами знаменитості, ідея написання цієї пісні прийшла до неї ще на початку війни України з росією. Проте, не було жодного композитора, який би втілив цю ідею у життя повноцінно. Ця пісня написана як посвята Україні та є соціальною.

"Це більше ніж просто трек, це – місія" - говорить про свою нову пісню співачка.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Однак, після зустрічі з Дайан Уоррен вона відразу зрозуміла, що це – та людина, яку вона шукала такий довгий час. Співачка зазначила, що з композиторкою вона знайшла спільну мову відразу. Тіна Кароль захоплюється творчістю та силою цієї людини. Зіркова композиторка сказала, що у неї є пісня для Тіни Кароль, і вона дуже рада, що саме вона виконає цю пісню на широкий загал. Ця композиція запала в саме серце і знаменитість відразу зрозуміла, що це те, чого вона чекала.

Дайан Уоррей і Леді Гага. Фото: скрін Ютуб

Дайан Уоррен – відома композиторка зі світовим іменем. З нею працювали такі виконавці як Шер, Уітні Хьюстон, Селін Дион, Тіна Тернер и Леді Гага. Також вона виразила свою безумовну підтримку українцям та закликала триматися та об’єднуватися. Композиторка назвала Україну надзвичайною, а народ міцним, та виразила свою віру у перемогу України.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, мама Вєрки Сердючки показала, що з Андрієм Данилком її нічого не пов'язує: "Приписували роман"

Раніше портал Знай інформував, Макс Барських зізнався, коли повірив у перемогу України: "Спектакль розбитої ворожої техніки"

Також наш портал повідомляв, фронтмен гурту "Антитіла" розповів чи планує знову стати на захист України: "Є розуміння, що країна має вистояти"