Український співак Макс Барських показав новий Київ і зізнався, чому особливо зараз приємно гуляти центром столиці.

Кадрами центральної площі столиці України артист поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram. Він пояснив, чому гордість розпирає груди.

Дорофєєва та Барських, кадр з кліпу
Дорофєєва та Барських, кадр з кліпу

Яке ж красиве місто Київ, особливо влітку. Приємно прогулятися центром, особливо коли тут є спектакль розбитої ворожої техніки. Пишаюся нашими захисниками, - розповів співак.

Також Макс розповів свої спостереження, що місто змінилося і далі змінюється.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Гуляючи центральними вулицями, бачу такі різні особи з різних міст: втомлені, мріють, але при всьому очах світяться. У них горить надія та віра! Я приєднуюсь до цих відчуттів. Вірю, сподіваюся і знаю, що з нами правда, отже, і перемога. - зазначив Макс Барських.

Музикант став зворушливішим і ніжнішим, після того, як пережив стрес початку війни.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

У коментарях Макса підтримали шанувальники:

"Я вірю, що Україна переможе", "Україна переможе і стане сильнішою, вже стає", "Шикарний Максим ми тебе обожнюємо", "Любимо тебе", "Такий став дорослий, чоловік... Справжній чоловік", "Як людина виглядаєш нарешті, жодних блискучих піджаків", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Макс Барських поміркував про те, чи погодилися б українці бути рабами: "Думали, що боротися з ними буде важко".

Раніше ми повідомляли, що Дорофєєву присоромили за вульгарні танці з Барських: "Надя ї**ться там чи що?".