Відома акторка та учасниця романтичного шоу "Холостячка" активно веде свій блог у соціальній мережі.

Вона любить разом із шанувальниками поміркувати на філософські теми і перебуває у пошуках самої себе, справжньої, такої як є.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Як відомо, від початку повномасштабного вторгнення відома актриса Мішина тривалий час перебувала за кордоном у Бельгії. Пізніше вона розповіла передплатникам, що має справи в Україні і разом із сином Платоном повернулася в Україну.

А одного разу Мішина знову вирушила за кордон. На цей раз вони вирішили відвідати міжнародний кінофестиваль. Після цього зірка вирішила трохи відпочити на морському узбережжі перед початком навчального року.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Вона показала кадри, як Платон катає її на скутері вздовж узбережжя. Почала фоторозповідь вона з фото моря та гір, де вона із сином відпочиває, зірка не уточнила. Однак, судячи з того, що Ксенія поїхала на міжнародний кінофестиваль у Сараєво, на Балканах, мабуть, недалеко від того міста вони й вирішили залишитися на відпочинок.

"Куди ми їдемо?" - Запитує Платон маму.

"Аааа, я не знаю, в якесь гарне місце пліз", - відповіла Ксенія.

Сторіз Ксенії Мішиної
Сторіз Ксенії Мішиної

Нагадаємо, що Ксенія Мішина розповіла про усиновлення дитини з дитбудинку: Платон уже готовий бути старшим братом.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина спровокувала українців видом на відпочинок: "Знову народила".

Також стало відомо, що переможець "Холостячки" Еллерт хоче забути все про кохання з Мішиною: "Великий шрам подарувала".