Відомий голівудський актор та зірка серіалу "Надприродне" та "Усі жінки відьми" Міша Коллінз у свій день народження відкрив благодійний збір, гроші з якого будуть спрямовані на придбання броньованих автомобілів, для розмінування українських територій.

Про це він розповів шанувальникам на своїй сторінці в Instagram.

Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram
Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram

Актор має українське коріння, а його предки – з Київської області. Під час навчання у коледжі артист вивчав українську історію та політику та до повномасштабного вторгнення декілька разів відвідував Україну.

Цього року наприкінці весни, актор "Надприроднього" приєднався до глобальної ініціативи підтримки України UNITED24 та завітав до Києва та Чернігівської області.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram
Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram

Він на власні очі побачив усі звірства, які робить росія на нашій землі.

Міша розповів, що не дуже любить святкувати свій День народження, та зазвичай не просить подарунків, однак в цьому році вирішив зробити виключення, та попросив своїх шанувальників допомогти українському народу.

Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram
Міша Коллінз. Фото скріншот з Instagram

"Сьогодні мій день народження. Зазвичай я намагаюся не надавати цьому значення, але я зрозумів, чого я хочу на свій день народження... Я був би радий, якби ви зробили свій внесок у розмінування, щоб допомогти врятувати мирних жителів України. Це невідкладний і дуже ефективний спосіб витратити кілька доларів", - звернувся Колллінз до шанувальників.

Нагадаємо, що британський військовий втік із НАТО , щоб допомогти Україні на війні: його мама росіянка.

Раніше ми повідомляли, що переговори Зеленського та путіна можуть бути у вересні: таролог розповіла про перемогу України у війні.

Також, Володимир Зеленський у Чехії розповів. чи виселятимуть з України російськомовних: "Вони знищили східні міста"