Надя Дорофєєва — відома українська виконавиця, новоспечена дружина Михайла Кацуріна, котрий втік до артистки від Даші.

33-річна дівчина часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей. Періодично користувачі в коментарях запитують, коли ж Надя народить дитину. І зараз тренер "Голосу країни-13", в ефірі "Нашого радіо", несподівано заговорила про материнство.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Крім цього, Надя Дорофєєва навіть подумала щодо того, яке ім'я вона дала б своїй дитині. Ведуча Валерія Товстолес завалила виконавицю не малою кількістю запитань. Вона поставила перед артисткою вибір — яке б ім'я для сина вона обрала — Михайло чи Володимир. Наді обидва варіанти не подобаються зовсім.

"Якщо чесно, то не так і не так. Це було б ім'я, мені здається, Марк. Ніколи про це не думала, суто випадково зараз назвала", - заявила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню: "Кохаю, але не зовсім"
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню: "Кохаю, але не зовсім"

А ще Дорофєєва вирішила підігріти шанувальників своєю "готовністю" до материнства, про що вона заявила навіть не замислюючись. Проте чи це означає, що Надя справді незабаром завагітніє і незабаром народить дитину — невідомо.

Нагадаємо, "Надя е**ться там чи що?": Дорофєєву присоромили за вульгарні танці з Барських

Як повідомляв "Знай.uа", "Я жінка": Володимир Дантес вразив українців відвертим зізнанням

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вперше висловилася про слова про "мишу" від Дантеса: "Друзі просто ..."