Відома актриса та учасниця романтичного шоу "Холостячка" активно веде свій блог у соціальній мережі.

Вона любить разом із шанувальниками поміркувати на філософські теми і перебуває у пошуках самої себе, справжньої, такої, як є.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Як відомо, від початку повномасштабного вторгнення відома актриса Мішина тривалий час перебувала за кордоном у Бельгії. Пізніше вона розповіла передплатникам, що має справи в Україні і разом із сином Платоном повернулася додому.

Одного разу Мішина знову вирушила за кордон. На той раз вони надумали відвідати міжнародний кінофестиваль. А Ксенія також вирішила поспілкуватися з передплатниками.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Знай.ua

Цікавим фактом є те, що досі шанувальники вважають, що Ксенія та Еллерт таємно підтримують стосунки. Вони запитали Ксенію про стосунки із Сашком. Ксенію розлютило це питання, адже відповідь на нього і так давно відома.

Зокрема, вони поцікавилися, чи актриса готова взяти дитину з дитячого будинку. Її відповідь трохи здивувала шанувальників. Зірка відповіла, що взяла б і навіть обговорила це питання із сином Платоном, і він готовий стати старшим братом.

Однак Ксенія назвала одну умову. Вона зауважила, що, наскільки їй відомо, для усиновлення сім'я має бути повною, а значить, для початку їм не вистачає гарного батька.

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories

Зазначимо, що в українському шоу-бізнесі нещодавно родина Тимура Мірошниченка усиновила 2-річного хлопчика Марселя. Пара неодноразово розповідала про тернистий шлях усиновлення.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина спровокувала українців видом на відпочинок: "Знову народила".

Раніше ми повідомляли, що "50 тисяч євро за новонароджену дитину": ведучий Тимур Мірошниченко розповів, як заробляють гроші на сиротах.