Діані Вікерс сказали, що у неї "все ще є The X Factor" після того, як вона роздяглася для свого останнього карколомного знімку в Instagram.

31-річна співачка зайшла на платформу для обміну фотографіями, щоб поділитися пікантним знімком зі своїми 102 000 передплатниками. Вона залишила свої фірмові світлі локони спадати вільними хвилями і почала спокусливо дивитись у камеру. Діана, яка, здавалося б, була оголена, прикрила все непристойне колінами, повністю оголившись. Для фотографії вона знялася без макіяжу та просто підписала свою посаду ельфійським смайликом, посилаючись на свою зачіску.

Діана Вікерс, фото із соцмереж співачки
Діана Вікерс, фото із соцмереж співачки

Один із шанувальників сказав: "Ти справді один із найчарівніших і інтригуючих людей, яких я коли-небудь бачив. Ти продовжуєш бути тією дівчиною, яка ти є".

Інший додав: "Одна із моїх улюблених людей у ​​Instagram".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Третя людина сказала: "Все ще є у Діані X Factor. Сподіваюся, все добре".

Діана прославилася на британському "The X Factor" ще у 2008 році разом із такими артистами, як JLS та Олександра Берк.

Діані Вікерс на Х-факторі, фото: ITV
Діані Вікерс на Х-факторі, фото: ITV

Незважаючи на гарні успіхи в шоу, у наступні роки вона випустила лише кілька пісень, перш ніж піти з основної музичної індустрії та зосередитись на своїй ширшій кар'єрі. З моменту появи на шоу ITV поп-зірка стала вдалим модельєром. Після випуску дебютної лінії у 2011 році, прийнявши любов до бохо-шику та вінтажного одягу, Діана тепер створює власну лінію одягу для very.co.uk.

Вона також має низку акторських заслуг, отримавши свою дебютну роль в інді-фільмі 2014 року "Ідеальна хвиля". Крім чудових знімків, Діана любить ділитися пародійними відео зі своїми приятелями в соціальних мережах.

Нагадаємо, що Брі без волосся, Сьюзан зґвалтована, Лінетт у в'язниці, а Габі щаслива: що сталося з актрисами з "Відчайдушних домогосподарок".

Раніше ми повідомляли, що Кендал Дженнер забула ліфчик, але костюм її "врятував": груди побачили не всі.