Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва розповіла про те, як їй погрожували на початку війни.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Про це вона розповіла у програмі "Слава+" ведучому Славі Дьоміну.

Творчість Астаф'євої подобається не лише українцям, а й російський аудиторії. Багато її пісень до окупації Криму у 2014 році крутилося на радіо-станціях країни-агресорки.

Дар'я Астафьєва. Фото Instagram
Дар'я Астафьєва. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Після початку повномасштабного вторгнення багато росіян відкрили своє справжнє обличчя, і замість того щоб підтримати зірку, яка залишилась в столиці під обстрілами вони почали писати Даші погрози.

Артистка розповідає, шо на неї дуже озлобились за її тверду позицію у та за те, що вона волонтерала та готувала військовим у перші місяці війни, що вона боялася вільно ходити по місту.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Даша розповідає, що у перші місяці війни постійно озиралась по сторонам, бо боялась що хтось може на неї напасти.

"Коли почалась війна і я пішла волонтерити, я біжу по бульвару Шевченка, і спиняє мене чувак, я питає мене: "Ви Даша?". Всьо думаю, що зараз почне мене бити чи ще щось. Таке було в мене сприйняття. Мені дуже багато дзвонило з погрозами і я постійно дуже боялася, що мене почнуть переслідувати, шукати де ми готуємо. Мені постійно дзвонили та представлялися кадирівцями, погрожували що прийдуть, навіть брату моєму дзвонили."- скаржиться артистка.

Зірка розповіла Славі Дьоміну про те, що той хлопець, який її зупинив, подякував їй за допомогу українцям.

Вона додала, що і під час нещодавнього її відпочинку в Карпатах, підходило багато людей, які їй щиро дякували за те, що попри страх і втому, вона щодня готувала для військових, які боронили Київ.

Нагадаємо, Дашу Астаф'єву застукали на колінах у карпатському лісі: по капелюху поплескала

Як повідомляв "Знай.uа", "Я плачу щодня": Даша Астаф'єва розповіла, яке лихо принесли її родині російські окупанти

Знай.ua писав, його величність, літній тонік: Даша Астаф'єва поділилася рецептом освіжаючого напою з квітів