В Україні триває мобілізація, і поки одні йдуть захищати нашу країну, незважаючи на свої хвороби, інші відсиджуються "в тилу".

До других належить і чоловік Ілоні Гвоздьової, легенди "Тнаці зі зірками". У своєму крайньому інтерв'ю Аліні Доротюк танцівниця розповіла, чому він ще не на фронті та назвала дигноз свого чоловіка, з яким начебто не беруть воювати.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Знаменитість зізналася, що українці часто її засуджують, за те, що її чоловік удома, у добрі-теплі, затишку та смажить шашлики, чим вона хвалиться у соцмережах. Причиною цього вона називає те, що йому... ще не прийшла повістка.

"Мені постійно пишуть: "А що це ваш чоловік шашлики смажить і будує, а хтось в окопі стоїть?". Ну немає повістки - коли вона прийде, то піде, як і всі інші, на однакових умовах", - виправдовується Ілона.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Ілона Гвоздьова з чоловіком, фото з Instagram
Ілона Гвоздьова з чоловіком, фото з Instagram

Ілона Гвоздьова додала, що її коханий не робить жодних довідок про інвалідність та білий квиток, хоча має проблеми зі здоров'ям.

"У нього проблеми зі здоров'ям – алопеція, коли організм сприймає волосся як чужорідний предмет. Ніхто не знає, звідки хвороба береться, кажуть, що це психосоматика та психічний розлад. Воно виникає на тлі стресу. Якщо прийде повістка – він піде. Але рвати на грудей одяг і хапати в руки зброю, я думаю, що це не наймудріше рішення. Іти м'ясом — ні", — зазначила Ілона Гвоздьова.

До речі, алопеція - патологічне випадання волосся, що призводить до їх часткового або повного облисіння. Хлопці з гастритою та виразкою на передовій нервово курять у порівнянні з цим.

Нагадаємо, що переможниця "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова посварилася з чоловіком через партнера: "Ревнує до стовпа".

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова вступила в суперечку з українцями: "Хочеться послати в д...".