Популярна у соціальних мережах блогерка, власниця мережі салонів краси, а також волонтер Саша Бо, яка вже встигла знятися у кількох кліпах музиканта SHUMEI, продовжує ділитися подробицями свого особистого життя.

Саша цього року підтвердила свою третю вагітність, проте до цього у неї стався викидень.

Про це Саша розповіла в ефірі для Аліни Шаманської у мережі YouTube.

Саша Бо, фото: Instagram
Саша Бо, фото: Instagram

Вже відомо, що це сталося на початку повномасштабного вторгнення. Раніше блогерка не хотіла висвітлювати цю тему, бо були важливіші події. Зокрема Буча, Ірпінь, Маріуполь. Тож Саша змістила фокус уваги. Вона давала інтерв'ю, публікувала збої та брала участь в інформаційній війні.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

За словами інфлюєнсера, вона не знала, що завагітніла. Їй це стало відомо лише тоді, коли почався сильний різкий біль у животі.

Саша Бо, фото: Instagram
Саша Бо, фото: Instagram

"Не знала, що почалася війна, а я вагітна. Дізналася про це під час болю в животі - вона була дуже різкою, я думала, що помру. Спочатку навіть подумала, що почалася внутрішня кровотеча", - зізналася блогерка.

Перший шлюб блогера з Ігорем Пустовітом зі скандалом закінчився у грудні 2021 року. Від першого шлюбу вона виховує двох синів – Данила та Євгена. Хлопці живуть із мамою. Однак за їхнє щасливе дитинство платять обоє батьків. Ігор зізнався, що щомісяця сплачує великі аліменти. Це понад 20 тисяч гривень.

На початку 2022 року Саша Бо була помічена з новим бойфрендом – лікарем-стоматологом Платоном Тарнавським. Вже у квітні вона зізналася, що побралася з Платоном. Через війну блогерка довго мовчала, але вирішила зрештою про це розповісти. За кілька місяців пара подала заяву до РАГСу в Івано-Франківську.

Саша Бо та Платон Тарнавський офіційно одружилися 3 вересня. Тепер подружжя чекає на третю дитину. Нещодавно стало відомо, що це буде дівчинка.

Нагадаємо, Дантес уже проводить час і з Дашею Кацуріною, і з мамою одночасно: Дорофєєву всі забули.

Раніше повідомлялося, Тіну Кароль скрутило в три смерті через дивні умови: "Таке життя, non-stop".

Також, Влада Седан та Зінченко розкрили стать дитини, але "не виправдали" очікування українців: "Саша не до кінця намагається".