Ну от і настав той час, коли вже завершили перший етап зйомок пісенного проєкту "Голос країни-13". Так, уже у неділю, 3 вересня, пройде прем'єра нового сезону, який частково знімається у польській столиці.

Продюсери задумували новий сезон як проєкт, який підтримає українців, покаже силу духу та талант на весь світ.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційних сторінках проекту у соціальних мережах.

Члени журі, фото: 1plus1
Члени журі, фото: 1plus1

Під час зйомок "сліпих прослуховувань" на сцену вийшли 60 різножанрових вокалістів. Хоча у мережі скаржаться на проведення кастингів.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Голос країни, фото: 1+1
Голос країни, фото: 1+1

Цього сезону тренерами проєкту стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Надя Дорофєєва. Кожен для першого етапу обрав образи українських дизайнерів.

Іван Клименко, фото: 1plus1
Іван Клименко, фото: 1plus1

Юлія Саніна, фото: 1plus1
Юлія Саніна, фото: 1plus1

Надя Дорофєєва, фото: 1plus1
Надя Дорофєєва, фото: 1plus1

Артем Пивоварів, фото: 1plus1
Артем Пивоварів, фото: 1plus1

За новими правилами команди тренерів цього року складатимуться із десяти співаків, які стануть справжніми провідниками української музики у Європі.

Ведучі Горбунов та Осадча, фото: 1+1
Ведучі Горбунов та Осадча, фото: 1+1

"Вперше у "Голосу" з'явиться свій саундтрек. Це як свіже дихання для нашого проєкту. Трек відображає той час, в якому ми живемо, пісня про те, що навіть усупереч болю, тривозі та темним часом ми зможемо знайти світлі моменти, справжніх людей та підтримку один одного", - розповів продюсер проєкту Володимир Завадюк.

Нагадаємо, в Україні планують легалізувати порнографію: надихнули мільйони з OnlyFans, депутати вже збирають підписи.

Раніше повідомлялося, "Гидота, так людям брехати": дочка генпрокурора Костіна, яка хотіла "додому в Монако", виправдалася після скандалу.

Також, таємне кохання Жадана Христина Соловій розповіла, хто врятував її: "Які ж ви тупі".