Відбувається те, на що так довго чекали мільйони телеглядачів по всій країні. Стартували зйомки тринадцятого сезону музичного проекту "Голос країни".

Відомо, що це буде європейський сезон, а його прем’єра запланована на осінь. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу "1+1".

Артем пивоварів, фото: 1plus1
Артем пивоварів, фото: 1plus1

Тренерами 13-го сезону стали: Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, Іван Клименко та Юлія Саніна. Знімальний майданчик готують у Варшаві. Зйомки етапу сліпих прослуховувань триватимуть кілька днів. Потім команда повернеться до України.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вагон "Голосу", фото: 1plus1
Вагон "Голосу", фото: 1plus1

Спеціально для старту зйомок проекту український художник Олександр Грехов розмалював вагон поїзда, який вирушить до Польщі.

"Українське мистецтво та сучасні художники мають бути причетні до створення контенту. Цей поїзд — наша подяка країні, яка простягла руку допомоги і завжди і всебічно підтримує нас на шляху боротьби з російською агресією", — заявив продюсер проекту Володимир Завадюк.

Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, які символізують українців, які змушені залишити свої будинки через повномасштабний напад росії на Україну.

Вагон "Голосу", фото: 1plus1
Вагон "Голосу", фото: 1plus1

Ілюстрацію до вагону створив художник Олександр Грехов за сприяння куратора інституції культурного розвитку Port of Culture Каті Тейлор.

Новий сезон "Голосу", фото: 1plus1
Новий сезон "Голосу", фото: 1plus1

Наразі у Києві тривають зйомки проморолика проекту, у якому взяли участь тренери 13 сезону. За ідеєю творців відео, тренери зустрічаються на вокзалі та сідають у новий червоний потяг "Укрзалізниці", брендований "Голосом країни", щоб вирушити на знімальний майданчик у Варшаві.

Нагадаємо, у Швейцарії двічі скасували концерт Артема Пивоварова через те, що музикант допомагає ЗСУ.

Раніше повідомлялося, Ступка "кинув" водія, якого врізався п'яним під час ДТП: постраждалий розповів деталі.

Також, лідер гурту Quest Pistols Антон Савлепов упав зі сцени прямо під час виступу гурту.