Даша Кацуріна — колишня дружина ресторатора Кацуріна та поточна дівчина Володимира Дантес, дружина якого (Надя Дорофєєва), якраз, втекла від нього до Михайла.

Вони діляться безліччю різних фотографій та відео в соціальній мережі Instagram про те, як їм разом класно. А зараз Даша поділилася скріншотом кумедного листування з артистом.

Даша Кацурина. Фото: скрін youtube
Даша Кацурина. Фото: скрін youtube

У своєму Telegram-каналі вона опублікувала повідомлення, надіслані Дантесу з натяком на весілля. Він надіслав їй цікаве відео з Італії, а Даша хотіла зробити це ще до нього, але не стала, бо думала, що набридла постійно "рухати" його до весільно-романтичного періоду.

Незабаром Володимир не стримався і опублікував відео у Stories, зазначив Кацуріну і заявив, що вони поїдуть туди відразу після перемоги.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Потім у наш з тобою Харків, щоб допомагати відбудовувати", - додав співак.

Даша Кацуріна, скріншот: Instagram
Даша Кацуріна, скріншот: Instagram

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Закінчилося все тим, що Даша Кацуріна поцікавилася у шанувальниць, чи відправляють вони своїм коханим подібні публікації з натяками на весілля.

"Ще періодично "ненав'язливо" розповідала про чергову подругу, яка вийшла заміж", - пише один із дівчат у коментарях. А Даша сміється з цього і говорити, що в її випадку достатньо переглянути новини по телевізору, бо про Дорофєєва та Кацуріна говорили всі.

Даша Кацуріна, скріншот: Telegram
Даша Кацуріна, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Надя Дорофєєва вперше висловилася про слова про "мишу" від Дантеса: "Друзі просто..."

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес міцно притис до себе Кацуріну без ліфчика - Дорофєєва відпочиває: "Якщо ви думаєте..."

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, будучи в шлюбі: "Все було"