Тіна Кароль – відома українська виконавиця, яка періодично ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram чи Telegram.

14 серпня - День Народження її покійного чоловіка, Євгена Огіра, якому могло б виповнитися 43 роки. Проте 10 років тому найважча хвороба — рак шлунка — забрав його життя.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна залишилася одна, разом із Веніаміном, якому вже 14 років (у листопаді буде 15). Тому вона вирішила зробити з ним спільне фото, копію того самого знімку багаторічної давності, коли вона була поряд із Євгеном.

"Сьогодні дитячі свята починаються з хвилин мовчання за тими, кого немає. Діти вміють шанувати пам'ять і поважати героїв, серед яких їхні батьки та родичі. Сльози на їхніх очах сухі, наші діти сильніші за нас. Доля, що випала. нашим дітям важка і несправедлива. Молодих вдів, таких розгублених, таких сильних - нас сьогодні таких, на жаль, стає більше. Хлопчиків із портретом тата у кишені теж збільшується", - пише Тіна Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна досі не може усвідомити те, що її коханого чоловіка немає наживо вже 10 років. Як він і просив, вони продовжують йти далі, але разом із ним — у пам'яті та серці.

Нагадаємо, Тіна Кароль ще у 2014 році вимовила слова, які зараз розбивають серця українкам: "Щось неймовірне"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль "зарядила" мікрофоном у глядачів, але сама цього не очікувала: "Не дуже її люблю..."

Знай.uа писав, Тіна Кароль змусила 14-річного сина Веніаміна почуватися незручно танцем: "Щось дивує, розпусниця"