20-річна дочка зірки "Кварталу 95" Олени Кравець Маша веде свій блог у соціальній мережі instagram.

Дівчина не так часто публікує подробиці свого особистого життя, проте дещо розповідає передплатникам. Її обліковий запис налічується 15,4 тисячі фоловерів.

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

Як відомо, якийсь час Маша перебувала за кордоном, а потім повернулася до України. Потім вона відпочила у таборі у Болгарії. На своїй сторінці Маша опублікувала фотографії.

Маша не приховує, що є хлопець, який їй подобається. Він був на відпочинку в таборі, і не випадково вона розмістила його фото на своїй сторінці. Також вона у сторіс не забувала про нього і навіть написала, що він гарний. Маша навіть розсекретила ім'я хлопця. Його звуть Віктор Квашенко. На його сторінці у соціальній мережі зазначено, що Віктор консультант з їжі. А ще він якось побував на заході України та зробив фото у справжньому гуцульському костюмі.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

А одного разу донька Олени Кравець вирішила приміряти стильну і невимушену молодіжну цибулю. Вона зробила фото, на якій стоїть у кофтинці, що обтягує, і чорних штанах з досить широким ременем. Стиль нагадує 80 років. Варто зазначити, що дівчині він підходить. Можливо, Маша так вбралася для зустрічі з кавалером, про якого часто згадує у своєму блозі. Проте автор постів не коментує фотографії.

Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories
Маша Кравець, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що донька Олени Кравець із "Квартал 95" розсекретила ім'я загадкового чоловіка: "Гарний".

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" зізналася, за що їй соромно - мамі краще не бачити цього.

Також стало відомо, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш.