Українська попспівачка, заслужена артистка України Настя Приходько продовжує підтримувати зв'язок із шанувальниками.

Якось вона зустрілася з журналісткою Аліною Доротюк

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Інтерв'ю співачки журналістка опублікувала на своєму каналі у мережі youtube.

Аліна побувала вдома у відомої співачки. Як зізналася, Настя зараз переважно всю домашню роботу робить вона. Також зірка доглядає троянди, що ростуть перед будинком. За словами Насті, з початку повномасштабного вторгнення вони з чоловіком та дітьми вирушили спочатку на західну Україну, а потім до подруги до Італії. Незважаючи на всі умови та недороге житло, вони вирішили не залишатися за кордоном. І, на відміну від інших зірок, вони не оформляли статусу біженців.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Анастасия Приходько, фото: Знай.ua
Анастасия Приходько, фото: Знай.ua

Ведуча поцікавилася, на що вони мешкають весь цей час. Настя зізналася, що бізнес чоловіка зараз на 70% зайняв. Вона взагалі зараз без роботи і почувається утриманкою. Аліна поцікавилася, на які гроші вони жили весь цей час, чи були у них заощадження. Настя відповіла, що так були гроші. Вони з чоловіком багато що планували зробити.

"У нас було багато заплановано, що ми хотіли зробити. Наприклад, ми хотіли зробити гараж, закрити терасу, знімати відео. Блін, все було, і все пішло в п*зду", - обурилася Приходько.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько "дісталася" і до Мавзолею в Москві, таємницю розкрито: "Для зберігання цього монстра...".

Раніше ми повідомляли, що Приходько "розтоптала" Брежнєву, яка повернулася до Києва без Меладзе: "Заберіть у неї прапор України".

Також стало відомо, що Анастасія Приходько згадала, як привчала росію до української мови: "Моя умова була".