Відомий український хореограф, танцівник, співак та телеведучий Діма Коляденко розповів про інтим зі своєю колишньою – співачкою Іриною Білик.

Зірковий експерт проекту "Співають усі!" Дмитро Коляденко згадав, що перш ніж їх із колишнього коханого ставлення перейшли на новий рівень, вони ретельно перевірили своє здоров'я.

Білик та Коляденко, фото Instagram
Білик та Коляденко, фото Instagram

Діма Коляденко тоді вирушив до медичного центру, щоб здати необхідні аналізи. Про це йдеться у публікації на сторінці програми "Зірковий шлях" у соцмережі Інстаграм.

Діма Коляденко пояснив, що у такий спосіб береже себе та партнерку, а також хоче, щоб усе було з любов'ю та "без усякої хімії". Саме тому закохані вирішили провести обстеження й надалі продовжити свої стосунки. Він навіть не був проти зачекати на результати протягом двох тижнів.

[quote author="Дима Коляденко"]"Ми вирішили, якщо у нас кохання, можна почекати і перевірити. Її особистий водій відвіз мене до медичного центру, де я здав аналізи. Більше того, ми чекали результати 2 тижні. Уявляєте, наскільки всі серйозно! Ми терпіли і нічого страшного. Просто я не люблю презервативи, тому бережу себе і партнерку. Люблю, щоб було з любов'ю і без будь-якої хімії", - розповів хореограф.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Діма Коляденко та Ірина Білик, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Діма Коляденко та Ірина Білик, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Нагадаємо, що Ірина Білик нарешті розповіла про раптове кохання в період війни: "Ніякі межі не роз'єднають нашу".

Раніше ми повідомляли, що 53-річна Ірина Білик зізналася, чи спить вона зі своїм колишнім Коляденком: "Казка...".

Також стало відомо, що Діма Коляденко зізнався у почуттях переможниці "Битви екстрасенсів: "Яно, доля звела нас...".