Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський зняв новий кліп із сексі-студенткою на брутальному байку. Ролик з'явився на його офіційній сторінці в соцмережі instagram.

73-річний Михайло Поплавський, схоже, показав середній палець старості та продовжує брати від життя все, що тільки можна. Так, зірковий ректор справив справжній фурор новим кліпом на свій трек, у якому оспівується кохання та стосунки.

Михайло Поплавський // Instagram Михайло Поплавський @poplavskiy_michail
Михайло Поплавський // Instagram Михайло Поплавський @poplavskiy_michail

Михайло Поплавський вирішив знову всім нагадати, що у душі він усе ще "юний орел". У новому кліпі він знявся на брутальному мотоциклі, а його пасажиркою стала сексі-студентка, яка ніжно притискалася до нього. Образ співаючого ректора також сильно впадає у вічі - стильні окуляри-авіатори, косуха та моторукавички "без пальців".

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Реакція українців не змусила довго чекати.

"Всі ваші пісні просто джерело життєстверджуючого позитиву!", "Ну Ви як завжди))) Юний орел, що скажеш)))", "Мені подобається ваша філософія. Видно, що ви це життя зрозуміли і полюбили взаємно!", "Мені сподобалася Ваша пісня", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський після заяв про звільнення з КНУКіМ струсив пилюку з синього піджачка: "Ми повинні..."

Також наш портал інформував, опустив Влада Яму за його втечу, а сам не краще: Юрій Горбунов нишком втікав за кордон під час війни.

Крім того, ми писали, Олексій "Позитив" Завгородній зізнався, що виживає на кілька сотень доларів: "Допомагають мені всі родичі".