Відомий актор Олексій Панін, який жорстко засуджує війну Росії проти України та відкрито критикує агресію путінських військ, вирішив подалі "закопати" і так уже одіозного Пилипа Кіркорова.

Спочатку Олексій заявив, що у нього з Кіркоровим був секс, а згодом він вирішив розкрити брудні деталі такого спілкування.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке записав Олексій Панін, і де пояснив, навіщо він це робить.

Він зазначив, що зараз путініст Кіркоров судомно намагається "оббілити" свою репутацію, для цього він навіть найняв адвоката.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

"Кіркоров ретельно підчистив наше з ним листування, але дещо він таки упустив... Звичайно, можна сказати, що це безневинне листування про квіточки, але це потрібно бути або впоратим, або ненормальним", - заявив актор.

Листування Паніна та Кіркорова, скріншот: соцмережі
Листування Паніна та Кіркорова, скріншот: соцмережі

За словами Паніна, він не розкривав би секрети Кіркорова, якби той не став путіністом. Актор обурений тим, що співак продовжує підтримувати кремлівський режим.

Олексій Панін, скріншот: YouTube
Олексій Панін, скріншот: YouTube

"Якби, звичайно, Кіркоров не підтримував Путіна, якби він не підтримував цей злочинний режим, який зараз перебуває при владі РФ, який вбиває людей України, я б про нього нічого не сказав... Я ненавиджу таких лицемірів, які є прихованими геями і при цьому підтримують режим, який знищує права ЛГБТ у РФ. Знищує взагалі всі права людини! Я завжди кажу правду", — зазначив Панін.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

На опублікованих скріншотах листування можна побачити, що Кіркоров писав Панину влітку 2020 року. Він нібито кликав актора на "специфічні тусовки".

При цьому Кіркоров зазначав, що вже давно чекав на можливість "повного свавілля і бруду", а тому активно кликав Паніна, щоб той приєднався до його "розваг".

Нещодавно Панін заявив, що мав дуже близькі стосунки з путіністом Кіркоровим. Актор зізнався, що колись вступав зі співаком до інтимного зв'язку.

Після цього у команді Кіркорова відреагували на слова Паніна, що вони мали секс. Актора назвали "клоуном", а всі його заяви спробували спростувати.

Нагадаємо, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпних зірок любитель чоловічих писюнів.

Раніше повідомлялося, донька "заслуженого Д'Артаньяна" Михайла Боярського поплакалася, що їй нема куди поїхати відпочити: "Чому не можна просто жити?".

Також, росіянин Панін злився з Вєркою Сердючкою взасос на сцені: пропагандисти тріумфують.