Українська модель, співачка та актриса студії "Квартал 95" Еліна Мбані поділилася важливою подією у своєму житті.

В своєму Instagram красуня з "Жіночого кварталу", розмістила кілька кадрів зі своєї україномовної пісні "Не слухай". Еліна зізналася, що відчуває неабиякі емоції та хвилювання, адже раніше не співала українською.

Скоро пісня "Не слухай" на всіх платформах. Сьогодні супер значущий день для мене, я дуже чекаю на прем'єри своєї першої пісні, тому хотіла б трохи зацікавити вас. Еліна Мбані

Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Цікава пісня супроводжувалася оригінальними кадрами кліпу, на яких Еліна співає у трьох розкадрівках. Дівчина змогла зацікавити захоплюючими кадрами.

Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

У коментарях співачку підтримали колеги з "Кварталу" та інші шанувальники творчості екзотичної красуні.

"Малишкааа, кайф! Чекаємо", "Клас, вітаю", "Кицюню, дуже чекаємо!", "Важливий день для всієї команди", "Вітаю!!!! Супер клас", "Ось новина!, Вітаю", - написали у коментарях між сердечками та вогниками.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" посміялася з тих, хто робить заготовки на зиму: "Щоб потім викинути".

Раніше ми повідомляли, що дівчинка Кравець із "Жіночого кварталу" Іра Сопонару міцно схопила волохатого білявця: "Попався".

Також стало відомо, що красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані позбавилася одягу і зробила літо ще спекотніше: "Люди повинні бачити".