З настанням війни життя всіх українців змінилося.

В нових реаліях життя опинилися як звичайні люди, так і зірки шоубізнесу. Про свій заробіток на початку війни, Тимур Мірошніченко, розповів в інтерв’ю Маші Єфросиніної.

Тимур Мірошніченко і Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Артист ставиться з оптимізмом до всього, що відбувається в його житті та заявляє, що все буде добре. Про те звідки бере гроші, телеведучий пожартував так:

"Я просто вірю в якусь грошову фею, коли гроші потрібні, вони з'являються"

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За словами Тимура, його доходи значно впали, але завдяки тому, що він працював на декількох роботах, то його основним доходом була заробітна плата з 2 робіт. Зараз його доходи це 1/5 чи 1/10 частина від рівня заробітку у 2021 році.

Телеведучий працює на 5 роботах: івенти, телебачення, зйомки. Окрім цього Мірошніченко є штатним працівником телеканалу 1+1 та співпрацює з телеканалом Суспільне.

Тимур Мірошниченко
Тимур Мірошниченко

За його словами він чудово організовує свій час та все встигає тільки тоді коли в нього багато справ. Всі свої бізнеси Тимур пов’язує із творчістю і трохи заздрить тим людям, в яких бізнес та робота не пов’язані між собою.

Зараз відбувається багато івентів, 95% з яких – благодійність. За такі івенти артист не отримує заробітку.

За кілька днів, відео з інтерв’ю переглянули майже 200 000 людей та сподобалось майже 10 000 глядачам.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, заміж втретє: Надія Матвєєва розповіла про весілля з молодим коханим

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "холостячка" Мішина з голими грудьми пробіглася Карпатами, але українці її "знищили": "Війна на голову впливає"

Також, наш портал інформував, Віталій Козловський встиг забруднитись у лавах ЗСУ, вирушивши на передову: "Все по райдеру"