Багато шанувальників Ксенії Мішини вже багато місяців спостерігають за її духовними змінами.

Все почалося ще задовго до повномасштабної війни, коли популярна актриса зайнялася йогою подібними практиками. Вже після розлучення з переможцем "Холостячки" ми могли спостерігати досить дивні публікації у соціальній мережі Instagram.

Ксенія Мішина, кадр з відео
Ксенія Мішина, кадр з відео

А зараз Мішина все частіше оголюється і показує "життя на максимум", не соромлячись війни та засудження. Це сталося знову, у Карпатах. Поки відбувалися трагедії у Львові, Покровську вона веселилася. Цього разу пробігаючи між будинками з голими грудьми, що стало частиною рекламної компанії.

На ній біла майка, штани, кросівки. Незабаром Мішина починає тікати, знімає з себе вбрання, але все одно перебуває до камери спиною, тож нічого зайвого українці не побачили.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Кошмар... навіщо ви це робите", "Чувак, який вирішив у цей момент виглянути з вікна", "Чесно, ваші відео одне дивніше за інше", "Від кого, від кого, але від Мішиної не очікувала такої реклами", " Війна та акторам на голову впливає", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина розповіла, де перевіряє своє здоров'я і нарвалася на негатив: "Прийшов і одразу став хворим"

Як повідомляв "Знай.uа", подруга Ксенії Мішиної з "Фортечної" здала її з Еллертом із потрухами: "Вона закінчує"

Знай.uа писав, Ксенія Мішина показала, як їй весело на морях у день страшної атаки на Львів: "Така трагедія, а ви скачете, танцюєте"