Віталій Козловський — відомий український виконавець, який отримав повістку в середині червня, який невдовзі вирушив у військкомат і на навчання з Нацгвардією.

Чоловік вступив до ЗСУ, склав присягу і зараз перебуває на передовій, поділившись ексклюзивними кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, у Stories.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Віталій досить рідко виходить на зв'язок, проте це періодично відбувається, тож шанувальники в такі моменти можуть видихнути та не переживати за життя артиста.

Козловський поділився кадрами з бойових позицій, які все ж таки показувати не став. Все обійшлося "екскурсією" бліндажем зсередини, де він у цей момент був з іншими побратимами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Все по райдеру", - жартома заявляє Віталій Козловський.

Райдер – список вимог артиста перед виступом на тому чи іншому концерті, на тій чи іншій локації. Щодо бліндажу, то він був загострений дуже надійно при використанні деревини та брезента.

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

На другому кадрі було знято його обличчя в тому ж місці. У чоловіка навіть відросла борода від моменту, коли він був змушений поголитися. Крім того, обличчя трохи в бруді, але усмішка є. Тому можна сказати, що співак не падає духом.

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Віталій Козловський прийняв військову присягу: пообіцяв бути вірним українському народу

Як повідомляв "Знай.uа", "досить локшину людям на вуха вішати": українці не вірять у щире бажання Віталія Козловського захищати Батьківщину

Знай.uа писав, Віталій Козловський зняв "секретну біозброю", тренуючись у Нацгвардії: не кожному дано зустріти