Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна поставила на місце Володимира Остапчука, Олексія Завгороднього та Богдана Буша, які на YouTube-шоу "Мекнув - живіть" оцінювали жінок по голених ногах.

На своїй сторінці в соціальній мережі instagram вона опублікувала фото, на якому позує топлес у ліжку і докладно описала, що думає про подібні оцінки жінок.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Маша Єфросиніна відреагувала на скандал, у який потрапили Володимир Остапчук, Позитив та Богдан Буше через заяву, що дівчина не може бути "на 10 із 10", якщо у неї на тілі є волосся. Телеведуча зазначила, що кожна жінка має право сама вирішувати як їй виглядати і що робити, а "порадникам" додала від себе пораду.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Шановні даватєлі порад як має виглядати жінка, щоб ви її якось там оцінили, ось моя вам порада - спершу візьміть сантиметри, та позамірюйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там наразі перебувають ваші мізки", - написала зірка.

Українці підтримали позицію телеведучої.

"Браво. Просто браво, дякую за дорослу адекватну гучну позицію", "Повністю підтримую, тому що коли починаєш кайфувати сама від себе, вже так начхати, що і кому "повинна"", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна стала на захист Горбунова та розгнівала українців: "Люди по копійці збирають на дрони".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров не зміг повернутися додому: назавжди пахне війною.

Крім того, ми писали, Полякова згадала, як їй прилетіло в обличчя від коханого, коли вона подивилася на іншого: "Я не мала".