Надя Дорофєєва – популярна співачка, колишня дружина Дантеса та нинішня кохана ресторатора Михайла Кацуріна.

Зараз у мережі з'явився для когось кумедний ролик, у якому дівчині довелося прокоментувати нову пісню Володимира під назвою Чуєш. Композиція за літо набрала цілих 4,2 мільйона переглядів на Youtube, що легко можна назвати успіхом.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Дівчина, в ефірі "Нашого радіо", фрагмент якого було опубліковано у соціальній мережі Instagram, відповіла, що навіть не намагалася слухати нову композицію Дантеса. Хоча незрозуміло... із чим це пов'язано. Вона пам'ятає лише кілька рядків звідти, які могла десь чути.

***

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Жовтень вже прийшов, що в тобі знайшов? Полюбив себе, проклянув тебе. В пам'яті сидить останній твій ретвіт. Гарна ти? Облиш. Зараз ти, як миш. Я тебе забув, чуєш мене, чуєш? Я тебе забув, більше не дзвони.

***

"Пісню Вови я повністю не слухала, я слухала дві важливі частини. Мені просто друзі скинули. Прикольно", - зазначила вона.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Швидше за все, Надя Дорофєєва усвідомила, що ці слова були про неї написані. Варто зазначити, що виконавиця вперше прокоментувала творчість колишнього чоловіка.

Нагадаємо, Володимир Дантес міцно притис до себе Кацуріна без ліфчика - Дорофєєва відпочиває: "Якщо ви думаєте..."

Як повідомляв "Знай.uа", "колишній" Дорофєєвій зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, одружений: "Все було"

Знай.uа писав, Кацурін "повторив" за Дантесом, показавши відпочинок з мамою, Дорофєєвою та дітьми: "Кенти, яким крісла ні до чого"