Співачка Світлана Лобода вже рік після свого повернення намагається відбилити свою репуацію. Артистка до повномасштабного вторгнення заробляла криваві рублі у росії, а в перші дні війни замовчувала свою позицію, доки її родичі сиділи в окупації в Ірпені.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Здається усі намагання Світлани марні, адже майже кожна спроба знову завоювати прихильність українців закінчується провалом.

Нещодавно артистка знову потрапила в скандал на своєму концерті в Ніцці.

Артистка заспівала на концерті російською мовою, обмотавшись українським прапором.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот: Telegram
Світлана Лобода, скріншот: Telegram

Відповідними кадрами Світлана Лобода поділилася у Stories на своїй сторінці в Instagram.

Крім того, що співачка співала свої старі хіти на мові ворога, вона звернулася з промовою про "непрості випробування українців" російською мовою.

"Багато видалось випробувань. Я знаю, що ці випробування, звісно ж, вони непрості. Але кожна сильна людина, має вірити в себе… Я знаю, що Україна переможе,"– заявила артистка.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Фанатам це дуже не сподобалось, вони викрикували Світлані запитання про те, чому вона співає мовою країни-агрессора.

"Картина маслом: Світлана Лобода у накидці із колекції "Я ПАТРІОТКА" зі сцени у Ніцці розповідає про "непростые испытания" українців, а глядачі із залу їй кричать "українською"", — зазначили на каналі "Культурна прачечна".

Нагадаємо, ми писали, що Світлана Лобода приїхала до Херсона заспівати пісню Скрябіна: як відреагували українці.

Як повідомляв "Знай.ua", "Їй треба пройти через пекло": Коля Серьга придумав як Лободі спокутувати свою провину перед українцями.

Також "Знай.ua" інформував, це як вбити людину і відкупитися: Ярмак розкритикував намагання Лободи розкаятись перед українцями.