Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга, знайшов спосіб, який допоможе співачці Світлані Лободі відбілити свою репутацію перед українцями.

Музикант планує "перевиховати" співачку.

Про це він заявив у інтерв'ю Жені Яновичу.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Артист разом з колегами з "Культурного десанту" займається морально-психологічною підтримкою українського війська вздовж всієї лінії фронту та організовує концерти для воїнів.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ексведучий "Орел і Решка" не приховує, що мало відомих творчих людей погоджуються з ними їхати на передову.

Коля Сєрга, фото: Instagram
Коля Сєрга, фото: Instagram

Сєрга вважає, що Лободі треба дати можливість виступити для ЗСУ на передовій.

"Ми зацікавлені в тому, щоб якомога більше артистів поїхало туди, бо це дуже велика відповідальність. Вони йдуть туди, виховуються, повертаються. Це вже інші культурні діячі з іншим поглядом. Повертаючись до Лободи та інших. Таким артистам потрібно починати не з нуля, а з мінусу і пройти через пекло", – заявив.

Артист впевнений що, якщо Лобода приїде, подивиться в очі хлопцям, які боронять нашу країну від окупантів і покається, то це буде прикладом для багатьох інших.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

"Буде зрозуміла щирість її помислів. Якщо вона просто хоче відбілити медійну репутацію, то вона дуже швидко здасться. А якщо всередині дійсно щось переключилося, то вона піде на це. Якщо вона піде, то вона пройде через пекло. Але тоді вона вийде відновленою", – додав Сєрга.

Раніше портал Знай повідомляв, фронтмен "ВВ" Олег Скрипка на власні очі побачив підготовку ЗСУ до контрнаступу: "За будь-яких умов".

Також наш портал інформував, Коля Сєрга висміяв окупантів так, як умів лише Кузьма Скрябін, українці у захваті: "Хоч бери на рингтон"